fbpx
Dve ženy - sestry si založivi živnosť a podnikajú s kvetmi. Na rozbeh si zobrali Biznis úver

Pozor na podvody s našou značkou

13 mar, 2024

V dnešnej digitálnej dobe sme vystavení nekonečnému prúdu informácií a ponúk, čo často znamená aj zvýšené riziko falzifikátov, podvodov a klamných praktík. Cieľom podvodníkov je zneužiť našu obchodnú značku Biznis úvery a pripraviť Vás o financie.

Pozor na podvody ktoré Vás môžu stáť nemalý obnos finančných prostriedkov. Vždy je potrebné sa v emailovej komunikácii uistiť, že komunikujete priamo s kompetentným pracovníkom našej spoločnosti. Kompetentný pracovník Vám vždy odpíše celou vetou, nie iba jedným slovom s chybami a bez oslovenia.

Overenie vašeho e-mailu, poslanie dokladov a iná komunikácie prebieha cez naše e-maily, preto naši kompetentní pracovníci majú vždy koncovku mailu biznisuvery.sk (prípadne proficredit.sk)

 

Spolupracujeme s bankami s pobočkami na Slovensku

Ďalej Vás chceme upozorniť, že naša spoločnosť má účty vedené iba v bankách s pobočkami na Slovensku, na ktoré budete v prípade schválenia žiadosti uhrádzať poplatok, resp. overovaciu platbu.

Pokiaľ si nie ste niečím istí, môžete nás kontaktovať na našej bezplatnej linke 0800 700 200 v pracovné dni od 8:00 hod – 16:30 hod. Prípadne e-mailom na oficiálny e-mail info@biznisuvery.sk. Cieľom podvodníkov je zneužiť našu obchodnú značku a pripraviť Vás o financie.

Zaznamenali ste pokus o podvod?

môžete nás kontaktovať na našej bezplatnej linke 0800 700 200.

Newsletter

Newsletter

Pripravili sme pre vás newsletter s najnovším obsahom. Nezmeškajte žiadnu súťaž a zostaňte stále v obraze. Prihláste na odber svoj e-mail* a nezmeškáte nič dôležité. Ako BONUS vám sprístupníme prístup na sociálne siete.

Boli ste úspešne pridaný k našim odoberatelom newslettra