fbpx
Dve ženy - sestry si založivi živnosť a podnikajú s kvetmi. Na rozbeh si zobrali Biznis úver

Anketa Biznis úverov má dvoch víťazov

8 apr, 2024

V marci ste vyhrávali až 2×100 €. Za pár odpovedí na otázky o Biznis úvery so zábezpekou. Na čo by ste výhru minuli? 💶

Anketa ponúka poukážky v celkovej hodnote 200 EUR na e-shope Alza.sk. Tieto poukážky môžu slúžiť ako skvelá zľava pri nákupe darčeka, elektroniky, náradia alebo iných produktov, ktoré sú pre živnostníka v dielni dôležité.

Potrebujete do svojho podnikania investovať viac ako s bežne dostupným Biznis úverom? Vyplníte formulár online žiadosti v 5 krokoch, čo vám zaberie maximálne 15 minút, ak budete mať pripravené všetky základné požadované podklady.

Na našich sociálnych sieťach prebieha anketa a na konci mesiacov marec, apríl máj, jún vyžrebujeme dvoch z vás, ktorých odmeníme Alza poukážkou. Pozrite si zoznam mien výhercov, ktorý budeme aktualizovať.

Výhercom blahoželáme a našim ostatným fanúšikom držíme palce v ďalších súťažiach.

Anketa – marec 2024 – Alza poukážka 2×100 €
Marek J.
Patrik P.

Podmienky súťaže sú uverejnené v pravidlách. Žrebovanie sa uskutočnilo za účasti zástupcov spoločnosti PROFI CREDIT Slovakia, s.r.o. a reklamnej agentúry Visual Communication. Vidíme sa na našich sociálnych sieťach pri ďalších súťažiach.

Máte nápad a potrebujete ho financovať?

My vám peniaze na vybavenie vašej prevádzky požičiame.

Newsletter

Newsletter

Pripravili sme pre vás newsletter s najnovším obsahom. Nezmeškajte žiadnu súťaž a zostaňte stále v obraze. Prihláste na odber svoj e-mail* a nezmeškáte nič dôležité. Ako BONUS vám sprístupníme prístup na sociálne siete.

Boli ste úspešne pridaný k našim odoberatelom newslettra