fbpx
Dve ženy - sestry si založivi živnosť a podnikajú s kvetmi. Na rozbeh si zobrali Biznis úver

Šťastie z výhry prináša 2×50 € každý mesiac

13 feb, 2024

Život živnostníka je plný výziev a príležitostí a práve tento mesiac sme otvorili nové možnosti vyhrať vďaka našim sociálnym sieťam Instagram a Facebook.

Súťaž ponúka poukážky v celkovej hodnote 100 EUR na e-shope Alza.sk. Tieto poukážky môžu slúžiť ako skvelá zľava pri nákupe náradia, elektroniky alebo iných produktov, ktoré sú pre živnostníka dôležité.

Na našich sociálnych sieťach stačí zdielať aktuálny príspevok a na konci mesiaca vyžrebujeme dvoch z vás, ktorých odmeníme 50 € Alza poukážkou. Pozrite si zoznam mien výhercov, ktorý budeme každý mesiac aktualizovať. Podmienky súťaže sú uverejnené v pravidlách.

Výhercom blahoželáme a našim ostatným fanúšikom držíme palce v ďalších súťažiach. Za tieto mesiace sme vyžrebovali týchto súťažiacich:

Marec 2024 – Alza poukážky 2×50 €
Marek G.
Pater P.

Február 2024 – Alza poukážky 2×50 €
Tomáš K.
Kristína K.

Január 2024 – Alza poukážky 2×50 €
Viktoria K.
Martin P.

Žrebovanie sa uskutočnilo za účasti zástupcov spoločnosti PROFI CREDIT Slovakia, s.r.o. a reklamnej agentúry Visual Communication. Vidíme sa na našich sociálnych sieťach pri ďalších súťažiach.

Máte nápad a potrebujete ho financovať?

My vám peniaze na vybavenie vašej prevádzky požičiame.

Newsletter

Newsletter

Pripravili sme pre vás newsletter s najnovším obsahom. Nezmeškajte žiadnu súťaž a zostaňte stále v obraze. Prihláste na odber svoj e-mail* a nezmeškáte nič dôležité. Ako BONUS vám sprístupníme prístup na sociálne siete.

Boli ste úspešne pridaný k našim odoberatelom newslettra