fbpx
biznis uvery logo
Anketa

​Cash
back

Prečo
Biznis úver?

FAQ

Blog

Kontakt

O nás

Klientská
zóna

biznis úvery logo
Zvárač kovov

Všetci remeselníci môžu teraz získať úver na podnikanie

5 jan, 2023

Jozef je skúseným zváračom s mnohoročnými skúsenosťami v oblasti kovospracujúceho priemyslu. Dlhé roky pracoval pre rôzne spoločnosti, no vždy túžil po vlastnom podnikaní. Napokon sa rozhodol, že je čas na zmenu a vziať si úver.

Jozef sa rozhodol začať podnikať ako súkromný zvárač a založil si takzvanú „jednoosobovú sro-čku“. Preto sa hneď pustil do vzdelávania, naučil sa lepšie čítať izometriu projektov a technických výkresov na stavbách.

„Následne som si vypracoval podrobný plán podnikania, v ktorom som definoval svoje ciele, cieľové tržby, náklady a stratégie na dosiahnutie úspechu,“ hovorí Jozef. Až keď mal všetky potrebné povolenia, začal hľadať kvalitné zariadenia, ktoré potreboval na výkon práce. Bez tejto investície by totiž nemohol poskytovať kvalitné služby svojim zákazníkom.

Začiatky boli ostré a finančne zaujímavé

Aj keď získať prvé zákazky nebolo jednoduché, Jozef sa nevzdával a neustále hľadal nové spôsoby, ako sa na trhu presadiť. „Tvrdo som pracoval, aby zákazníci videli kvalitu mojej práce a postupne som si začal robiť dobré meno v komunite.“ Aby však bola firma skutočne úspešná, musel ich získať viac, a preto sa rozhodol požiadať o úver pre podnikateľov. Ten následne využil na propagáciu svojich služieb.

„Zaplatil som si reklamu v miestnych novinách, založil webovú stránku a sociálne siete, na ktorých som tak mohol svoju prácu potenciálnym zákazníkom patrične odprezentovať,“ vysvetľuje. Tiež sa zapojil do miestnej obchodnej organizácie a začal sa zúčastňovať remeselníckych festivalov a veľtrhov v blízkom okolí. Pomaly potom začal zbierať referencie od spokojných zákazníkov a firma konečne vykazovala taký zisk, v aký Jozef na začiatku dúfal.

Úvery pre podnikateľov pomôžu každému

Jozefov príbeh je tak ukážkovým príkladom toho, ako sa dá začať úspešne podnikať ako zvárač. S dobrým plánom, tvrdou prácou, trpezlivosťou a s menšou finančnou pomocou sa môžete stať majstrom vo svojom obore aj vy.

samostatne zárobkovo činná osoba

Máte nápad a potrebujete úver?

My vám financie na vybavenie vašej dielňe požičiame.

Newsletter

Newsletter

Pripravili sme pre vás newsletter s najnovším obsahom. Nezmeškajte žiadnu súťaž a zostaňte stále v obraze. Prihláste na odber svoj e-mail* a nezmeškáte nič dôležité. Ako BONUS vám sprístupníme prístup na sociálne siete.

Boli ste úspešne pridaný k našim odoberatelom newslettra